{menu1}
{menu2}
Steun!
{menu3}
Logba Tota kind
{menu4}
{Nieuws}
{Nieuws2}
{Nieuws3}

 

Doneer...

Doneren aan Kids for Ghana...waarom? Ghana is onderdeel van West-Afrika en heeft één van de snelst groeiende economieën van West-Afrika. Het heeft veel natuurlijke bronnen waaronder bijvoorbeeld goud. Dit edelmetaal is al jaren, in goede en slechte perioden, het handelsmerk van Ghana. Dankzij het goud, het enorme energie project bij het Voltameer en de politieke stabiliteit is het een land dat een mooie toekomst in het vooruitzicht heeft.

Daarom...

Logba Tota is gelegen in het zuidoosten van Ghana en heeft samen met de omliggende dorpen een populatie van ruim 6000 inwoners. Het dorp is gelegen boven op een berg waardoor de bereikbaarheid erg slecht is. De dorpelingen moeten 7 kilometer te voet afleggen alvorens de enige weg naar Hohoe te bereiken. Medische, zorg en onderwijsvoorzieningen zijn dus praktisch niet bereikbaar. Daarom zorgen Kids For Ghana, samen met de hardwerkende inwoners van Logba Tota zelf voor deze voorzieningen.

Niet alleen geld...

Zeker, alle financiële steun is erg welkom, maar niet alleen geld. Ook materiaal, kennis en netwerken zijn uiterst belangrijk. Denkt u op één of andere manier te willen / kunnen helpen? Neem dan snel contact met ons op, of doneer:

NL25 RABO 0119 8146 84

t.n.v. A.J.L. Michel | Stichting Kids for Ghana

of bel:

+31 6 53 25 78 16

Dank je wel!

Deze website en het onderhoud ervan wordt gesponsord door Edgar Leijs | Turnyourhead360 >>